Hujša prometna nesreča pri Senožečah

Hudo poškodovan voznik avta, lažje poškodovan sopotnik v kombiju in dve razbiti vozili so posledice nesreče, ki se je včeraj popoldan zgodila na izvozu z avtoceste pri Dolenji vasi. Voznik kombija je spregledal voznika z avtom in zapeljal predenj.

 Foto: ZGRS Sežana
Foto: ZGRS Sežana

PRIMORSKA > Nekaj minut pred pol šesto je včeraj popoldne 47-letni bosanski voznik kombija s petimi potniki zapeljal z avtoceste pri Dolenji vasi in se nameraval vključiti v promet na cesto Sežana-Senožeče. Očitno je to storil precej neprevidno, saj je s kombijem zapeljal naravnost pred avto, s katerim je iz Štorij pripeljal 32-letni Sežančan.

Ta se je v nesreči hudo poškodoval, lažje pa se je poškodoval še sopotnik na prednjem sedežu v kombiju. Avto je namreč trčil naravnost v njegova vrata. Sežanski poklicni in senožejski prostovoljni gasilci so rešili enega ponesrečenca iz objema pločevine, nato pa so sežanski zdravstveni reševalci oba odpeljali v bolnišnico. Voznika kombija bodo policisti ovadili zaradi nevarne vožnje.

Vlomilec v Štorjah

V Štorjah je nekdo vlomil v hišo in odnesel zlatnino.

V delovni nesreči na Vipavskem poškodovan 52-letni moški

Danes, ob 12.40, so policisti prejeli obvestilo, da se je pri delu v gozdu na območju Ravnika na Vipavskem poškodoval 52-letni samostojni podjetnik, ki je v omenjenem gozdu izvajal sečnjo lesa. Slednjega je med delom v predel glave zadela večja veja in ga predvidoma laže poškodovala.

Zagorelo vozilo

Na avtocesti pri Razdrtem je včeraj zagorelo vozilo. Policisti so ugotovili, da je do požara prišlo zaradi tehnične napake na vozilu.

Pregloboko pogledal v kozarec

Nad Lucijo so včeraj, ob 23.50, ustavili 55-letnega voznika osebnega avtomobila in ga preizkusili z alkotestom. Ta je pokazal rezultat 0.87 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog.


Najbolj brano