Zaradi težav nekega vašega sorodnika vas bo lahko na trenutke prevzela žalost. Nič ne morete spremeniti, lahko pa mu stojite ob strani. Obremenjeval vas bo nerazčiščen odnos s sosedom. Sprostite se v naravi.

Če boste ves čas ignorirali svoja čustva, se utegnejo zaradi tega pojaviti zdravstvene težave. Bodite sproščeni in odprti, prihodnost bo brezskrbna. Pokažite partnerju, koliko vam pomeni, pa ne le z besedami.

Ker boste precej napeti, boste v odnosih z bližnjimi in okolico hitri in vzkipljivi. Poskušajte ohranjati mirno kri in ne jemljite stvari preveč osebno. V odnosu do partnerja ne vztrajajte vedno le pri svojih zahtevah.

Veliko energije boste vlagali v neko skupinsko delo ali v manjšo organizacijo, ki je neposredno povezana z vašim poslovnim področjem. Tudi vaše želje po vodilnem položaju bodo postajale vse bolj uresničljive.

Zaradi novic, ki jih boste slišali, boste zelo dobro razpoloženi. Na poslovnem področju se vam kmalu obetajo pozitivne spremembe. Prijateljsko boste razpoloženi in v odnosu do drugih radodarni, včasih celo preveč.

Ne opirajte se na prijatelja, zberite vse svoje moči in si ustvarite lastne temelje za prihodnost. Iskali boste nova življenjska zadovoljstva, v partnerskih odnosih boste skromni in nagajivi. Teden boste začeli polni elana.

Danes se vam odpirajo večje možnosti za uspeh, vendar bodite zelo previdni pri sklepanju novih poslov na poslovnem področju. Polni boste energije, vaša kreativnost bo cvetela. Nekoliko več pozornosti namenite odnosom.

Partnerju boste postavili neko zahtevo, ki bo v vajin odnos vnesla začasna nesoglasja. Razočaranje, ki ste ga pred kratkim doživeli, boste potisnili v pozabo. Čas je, da naredite nekaj za svoje boljše psihično in fizično počutje.

Ne povsem zadovoljeni se boste težko soočali z vsakdanjimi težavami. Nezadovoljni boste tudi zaradi dela, denarja ali službe. Pred partnerjem se boste hoteli pokazati v najboljši luči, kar vam bo tudi uspelo.

Danes boste težje dosegali kompromise in se težko obvladovali. V odnosih s partnerjem se vam bo končno posvetilo, kaj je bil razlog za nedavna nesoglasja. V denarnih zadevah bodite zelo previdni in se izogibajte kreditom.

Na poslovnem področju se bo marsikaj spremenilo, seveda na bolje. Ne precenite svojih zmožnosti in si ne nalagajte dela. Odprite svoje srce in zaupajte svojemu življenjskemu sopotniku. Nekdo vas že nekaj časa radovedno opazuje.

Ne bodite preveč kritični do drugih, da si ne nakopljete nepotrebnih težav, lahko celo nenaklonjenost nekaterih. Motilo vas bo skrivnostno vedenje partnerja. Najbolje bo, da se z njim pogovorite. Ugodne novice vas čakajo jutri.