Nova služba vam bo še vedno nudila dovolj prostega časa, ki ga boste lahko preživeli s partnerjem. Ste oseba z lastno življenjsko filozofijo, vaše napredne ideje boste uspešno prenesli tudi na druge.

Vaše intelektualne sposobnosti bodo odigrale pomembno vlogo v osebni in kolektivni poslovni transformaciji. Na finančnem področju ste si že predhodno postavili solidne temelje, sedaj jih boste še utrdili.

Vaša filozofija je praktična, dovolj enostavna, da boste z no lahko udobno živeli. Največji del partnerjevih misli zasedate vi. Za vse bo čas, tudi za smeh, zabavo, ljubezen. Ne mučite se preveč, saj uspeh že trka na vrata.

Hobi, ki ga negujete, vam ne bo predstavljal samo zabave, zastavili si boste določene cilje, ki jih boste presegli. Na finančnem področju boste sprejeli pravilno odločitev. Zvesto se boste držali načela “živi in pusti živeti”.

Upravičeno lahko upate na uresničitev svojih ambicij v bližnji prihodnosti. Ne bo malo takšnih, ki bodo vaše ideje podprli moralno in finančno. Partner vam bo pomagal pri načrtih. Naj vas ne motijo ljudje z drugačnim poreklom.

Poslovno aktivni boste, to boste počeli odkrito, javno, delovali boste celotno. Spoznali boste bistvo življenja in tako tudi nekoliko spremenili pogled na svet. Previdnejši bodite v odnosih.

Uspešno skupinsko delo vam bo prineslo večji in dolgoročni dobiček. Preplah na finančnem področju je lažen, zato preverite novico. V zvezi z neko uradno zadevo boste našli novo rešitev. Presenetilo vas bo neko srečanje.

Naredili boste kompromis med ideali in zahtevami poslovnega življenja. Prosti čas boste žrtvovali za to, da boste v oporo partnerju, saj jo v tem trenutku zares potrebuje. Svoje finančno stanje boste izboljšali na neobičajen način.

Potrudili se boste in na poslovnem področju iz majhnega naredili veliko. Zatiskali si boste oči pred tistim, česar ne boste želeli videti. Da postorite vse, kar imate v mislih, se vam ne bo treba odpovedati zabavi. Več se gibajte.

Ker poznate potrebe svojega ega, se boste udeležili le nekaterih povabil. Potrebovali boste čas, da se lahko privadite na nov način življenja. Računajte na okoliščine, nad katerimi nimate kontrole. Nekdo je rad v vaši bližini.

Poslovno življenje bo bolj povezano s splošnimi kot z lastnimi interesi. Prijatelji bodo odigrali večjo vlogo v vašem zasebnem življenju, a ohranite zdravo distanco. Pritegnila vas bo oseba, ki je po značaju vaše nasprotje.

Spoznali boste tudi podzavestni del svoje narave in se sprejeli takšne, kakršni v resnici tudi ste. Čeprav vam je partner zelo blizu, boste poudarjali individualno svobodo in opiranje na lastne moči. Nekomu boste strli srce.