Kljub vaši veliki poslovni aktivnosti bi se morda morali za trenutek ustaviti in prepustiti brezdelju. Vaše finančno stanje bo urejeno, lahko si boste privoščili nekaj dodatnih izdatkov. Bolje se boste razumeli s partnerjem.

Če boste hoteli biti kos vsem službenim nalogam, boste morali nekoliko bolj zavihati rokave. Venera vam bo naklonila poseben šarm in privlačnost, dan pa si boste zapomnili po izpolnjeni dolgoletni želji.

Nekega dela se boste lotili natančno in uspešno, zato boste v službi cenjeni. Pravo srečo bosta s partnerjem doživela v večernih urah. Previdnejši bodite le pri večjih finančnih izdatkih in pri najemanju novih posojil.

Začeli boste premišljevati o tem, kako bi uresničili svoje sanje in res boste morali v to vložiti še nekaj truda, ki pa bo bogato poplačan. Dobro finančno stanje vam bo omogočilo razmišljanje o bližnjem potovanju.

Vaša bujna domišljija in pogum vam bosta pri delu v veliko pomoč. V odnos s partnerjem boste vnesli sproščenost in novo privlačnost. V ljubezni boste prišli do novih odkritij in lažje kot do sedaj boste shajali s partnerjem.

Vsak začetek je težak, vendar boste z vztrajnostjo zagotovo dosegli uspeh. Med pogovorom s prijateljem boste odkrili neko partnerjevo skrivnost. Na finančnem področju se bo kmalu vse razjasnilo. Več se gibajte.

Zaradi vpliva Saturna bodite danes nekoliko previdnejši pri pomembnejših odločitvah, predvsem tistih, ki so povezane s poslovnim in finančnim področjem. Vaš nov pristop bo razveselil partnerja. Ne prenaglite se.

V službi bo prišlo do manjšega nesporazuma in vi boste točno vedeli, kaj morate narediti. Bliže vam bodo tisti, za katere ste prepričani, da so vam naklonjeni. Svojo srečo boste znali deliti z njimi. Presenetil vas bo telefonski klic.

Vživeli se boste v neko službeno zadevo in jo na presenečenje sodelavcev uspešno rešili. Oseba, s katero ste tudi finančno povezani, bo zelo odločna v zvezi z neko osebno zadevo. Nikar ne pozabite proslaviti uspeha.

Ne jezite se, če ne bo vse potekalo tako, kot ste si zamisli, saj boste kljub temu dosegli želeni cilj. Ugotovili boste, da je partner imel prav o neki zadevi, kar mu boste tudi priznali. Odlične finančne novice vas bodo presenetile.

Po številnih zabavah si privoščite nekaj športa ali vsaj sprehodov v naravo, ki se že prebuja. V službi boste zelo marljivi, kar ne bo ostalo neopaženo. Odnos s partnerjem bo skladen in energije vam ne bo primanjkovalo.

Vaša čustva bosta odlikovali vitalnost in toplina, odlično se boste ujeli s partnerjem in sodelavci. Kljub družabnosti si boste privoščili nekaj trenutkov le zase. Zdelo se vam bo, da v nekem odnosu ostajate prazni.