Položaj, v katerem ste, ni ravno zavidanja vreden, pa kljub temu z dostojanstvom sprejemate vsa bremena, ki vam jih življenje nalaga. Negativne novice v službi vas ne bodo vznemirile, saj se vam odpirajo boljše možnosti na drugem področju.

Čeprav veljate za osebo, ki se popolnoma obvlada, vas bo v stiku z nekom rahlo zaneslo. Težave na poslovnem področju so sestavni del življenja, zato se nikar ne vznemirjajte ob manjših spodrsljajih. Prihajajo novice iz tujine.

Zanimivo srečanje vam bo obudilo spomine na prijeten dogodek iz preteklosti. Ker hrepenite po materialnem statusu, vam ne bo težko zavihati rokavov tudi v prostem času. V odnosu s partnerjem ne boste povsem zadovoljni.

Zadeva, povezana s sodiščem, bo rešena v tisti smeri, ki ste jo pričakovali. Vaša spiritualna moč bo prišla do izraza predvsem na poslovnem področju, ko boste z lahkoto spregledali namene svojega sodelavca ali poslovnega partnerja.

Včasih ste nekoliko prehitri pri pomembnih odločitvah, potem pa se kesate in tresete pred posledicami. Partnerjeva neposrednost vas bo vznemirjala. Bodite pozorni na izdatke, saj si večjih nakupov ne morete privoščiti.

Če bi trenutno poslovno in čustveno situacijo videli v pravi luči, bi vam bilo jasno, da položaj le ni tako negativen in da so pred vami pozitivne in nujne spremembe. Denarja bo dovolj, mirne duše si lahko privoščite večji izdatek.

Vi res ne veste, kaj pomeni dolgčas, saj poskušate vsak življenjski trenutek izkoristiti v takšni meri, da včasih prehitevate celo sami sebe. Finančno področje bi vam lahko povzročilo nekaj težav, ki pa jih boste z malo truda obvladali.

Nepričakovan finančni uspeh lahko pričakujete po stiku z novimi strankami ali partnerji. Ker ste po naravi čustveno odprti, bo tudi vzdušje v družinskem krogu domače in sproščeno. Ne dajajte roke v ogenj za prijatelja.

V teh dneh ugotavljate, da je duševno trpljenje včasih hujše od fizičnega, zato že iščete rešitve za boljši vsakdan. Na poslovnem področju vam bodo nadrejeni naklonjeni. Vaš odnos s partnerjem bo nekoliko zaostren.

Poskusite nekoliko zmanjšati število svojih poslovnih in osebnih obveznosti, saj nujno potrebujete počitek. Uživali boste v kontaktih z različnimi ljudmi, a ne odkrivajte povsem svojih kart. Ostanite zvesti načrtu.

Navdušili se boste nad novim poslom, čeprav bo začetek od vas zahteval veliko časa in obremenitev. Potrpežljivo boste dosegli vse cilje, ki ste si jih zastavili, navkljub večjim finančnim izdatkom. Ne pozabite na gibanje.

Vaše zdravstvene težave so zadnje čase pogostejše, ker ste preobremenjeni in nosite breme vedno s seboj. Pri stikih z okolico ne boste imeli predsodkov. Imate številčne simpatije, zato ne izključujte možnosti za romanco.