V tem obdobju si boste poskušali dvigniti samozavest na poseben način, in sicer z občasnimi avanturami. Včasih preveč hrepenite po materialnem blagostanju, ki pa ga boste dosegli šele takrat, ko se boste zadovoljili s skromnim.

Vaša narava, nagnjena k družabnosti in zabavi, bi vam v tem obdobju lahko povzročila nekaj manjših neprijetnosti. Zaradi vpliva drugih pazite, da ne izgubite lastne hrbtenice. Na čustvenem področju se vam obeta preobrat.

Ko boste zadovoljni sami s seboj, boste manj kritični do drugih. V preteklosti ste bili preveč navdušeni in optimistični na finančnem področju, kar bi vam zdaj lahko povzročilo nepotrebne skrbi. Razmislite o načrtovanih izdatkih.

S svojo posvečenostjo in duhovno lepoto boste očarali tudi tiste, ki vam običajno niso preveč naklonjeni. Intrigam v službi se boste izognili tako, da boste popolnoma ignorirali motečega sodelavca. Drugim boste dajali veliko svoje ljubezni.

Na poslovnem področju bodite manj zaupljivi, kajti obdajajo vas sami šakali. Vaša šibka točka je, da ste včasih predobri v odnosu do drugih. Ne posojajte denarja brez tehtnega predhodnega premisleka. Ne pozabite na gibanje.

Vaše nemirne misli bi vam lahko povzročile težave pri delu ali izobraževanju, zato se poskušajte osredotočiti na eno področje. V odnosu do partnerja vam včasih primanjkuje odločnosti, zato pazite, da ne postanete odvisni od njega.

Tako kakor imate radi sebe, imejte radi tudi druge, pa bo svet hitro veliko lepši. Zaradi vaše službene odsotnosti in službenih poti se bo spremenil vaš odnos do doma, na katerega boste vse bolj navezani.

S spoznavanjem notranje lepote ljudi, ki vas obkrožajo, in lastnih notranjih kvalitet boste dosegli zaželen notranji mir. V odnosu do partnerja včasih prehitro in napačno sklepate, kar bi lahko povzročilo trenja.

Ne odtegujte si vseh življenjskih užitkov in poskusite zadihati s polnimi pljuči, saj se zadnje čase kar preveč ukvarjate s tujimi težavami. S samoodpovedovanjem boste dosegli tisto raven osebnosti, ki jo partner od vas pričakuje.

Prevelika delovna vnema izvira iz vašega otroštva, natančneje iz odnosa z vašim očetom, zato poskusite biti vsaj malo zadovoljni sami s seboj. Manjše popravilo v zvezi z nepremičnino ne bo zrušilo vašega trdnega finančnega stanja.

Zaradi manjših težav na poslovnem področju bi lahko nadrejeni krivdo za to začeli iskati pri vas. Ne dovolite si, da drugi rušijo vašo samozavest. Zaljubljeni boste v življenje in ljubezen. Začnite načrtovati morski oddih.

V svoje življenje in navade boste poskušali vnesti dobro mero natančnosti, pri čemer vam bo partner le s težavo sledil. Želeli boste pomagati mlajši sorodnici, a vaše pomoči ne bo sprejela, zato se raje osredotočite nase.