• Daniel Craig bo še petič stopil v čevlje Jamesa Bonda.
    Daniel Craig bo še petič stopil v čevlje Jamesa Bonda.

Craig bo še enkrat oblekel smoking Jamesa Bonda

sreda, 16. avgust 2017, 13:47

Pa si je premislil. Daniel Craig, ki je še pred nekaj meseci napovedoval, da ne bo nikoli več upodobil Jamesa Bonda, se je ugriznil v jezik. V oddaji The Late Show je na vprašanje voditelja Stephena Colberta, ali se bo res odrekel Jamesu Bondu, odgovoril, da še ne. “Hočem zaključiti v velikem slogu,” je povedal.

LONDON > Po bondiadah Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall in Spectre bo Daniel Craig še petič in, kot kaže tokrat res zadnjič, oblekel smoking Jamesa Bonda. Premiera že 25. Jamesa Bonda, najdaljše filmske franšize na svetu, bo 8. novembra 2019.

Craig je že pred koncem snemanja zadnjega filma o Jamesu Bondu Spectre izjavil, da bi si raje razrezal žile na zapestju, kot še enkrat upodobil agenta 007. V zvezi s tem, kdo bo novi Bond, so krožila številna namigovanja. V igri za vlogo so med drugimi bili Idris Elba, Tom Hardy, James Norton in Aidan Turner, a kot vse kaže, si je Craig premislil in bo vendarle ponovno stopil v kožo neustrašnega agenta. V minulih mesecih prav tako ni ne ovrgel ne potrdil špekulacij, da je ponovno angažiran za vlogo.

Spletno uredništvo


Povej naprej:

 
Mnenja