Vlatko Zlatko je navdušil šolarje

Osnovno šolo Dušana Bordona, kjer je nekoč drgnil šolske klopi, je v ponedeljek obiskal član zlate košarkarske reprezentance Vlatko Čančar.

Vlatko Čančar jel otrokom  podpisal številne dragocene 
avtograme. Foto: Iride Troha
Vlatko Čančar jel otrokom podpisal številne dragocene avtograme. Foto: Iride Troha

KOPER > Dvorana osnovne šole Dušana Bordona je bila skoraj premajhna, da bi sprejela vse, ki so želeli pozdraviti evropskega prvaka in se udeležiti druženja s košarkarjem Vlatkom Čančarjem, ki ga je pripravila Iris Čeklič, profesorica telesne vzgoje, skupaj z ravnateljico Vesno Lavriša in ostalimi.

Šolarji so ga med drugim sprejeli s transparentom in ga preimenovali v Vlatko Zlatko. Skupaj z Davidom Bandljem, Markom Pejčičem in Luko Krmcem je odigral kratko revialno tekmo proti ekipi 9. razreda OŠ, dobil pa je tudi priložnostna darila. Matično društvo ŠD Koš mu je izročilo spominski dres, saj sta Čančar in Gregor Hrovat (prireditve se ni mogel udeležiti zaradi klubskih obveznosti) v tem šolskem krožku vzpostavila stik s košarko in potem nadaljevala s treningi pri Košu. Čančar je bil sprejema zelo vesel in je rade volje podpisal številne avtograme oziroma se fotografiral s prisotnimi. Za Koprčanom, trenutno članom srbskega kluba Mega Bemax, je sicer izjemno uspešno leto, saj je junija postal enajsti slovenski košarkar, ki je bil izbran na draftu lige NBA z zelo verjetno prihodnostjo v najmočnejši ligi na svetu v dresu Denverja. Včeraj se je po terapijah zaradi manjših težav s kolenom pridružil reprezentanci v Ljubljani.


Najbolj brano