Tri tekme prepovedi za Zormana in Žvižeja

Disciplinski organ Evropske rokometne zveze je objavil kazni za rdeče kartone s kvalifikacijske tekme Slovenija - Ukrajina 12. januarja letos v Velenju. Uroš Zorman in Miha Žvižej sta dobila po tri tekme prepovedi igranja v reprezentančnem dresu, kar pomeni, da ne bosta kandidirala za tekmi z Madžarsko v dodatnih kvalifikacijah za SP 2015.

Uroš Zorman (na fotografiji)  in Miha Žvižej sta dobila po tri tekme prepovedi igranja v reprezentančnem dresu. To pomeni, da ne bosta kandidirala za tekmi z Madžarsko v dodatnih kvalifikacijah za SP 2015. Foto: Simon Maljevac
Uroš Zorman (na fotografiji) in Miha Žvižej sta dobila po tri tekme prepovedi igranja v reprezentančnem dresu. To pomeni, da ne bosta kandidirala za tekmi z Madžarsko v dodatnih kvalifikacijah za SP 2015. Foto: Simon Maljevac

LJUBLJANA > Tri tekme prepovedi igranja je dobil tudi Ukrajinec Aleksander Ševeljev, vsi trije pa so kaznovani zaradi nešportnega obnašanja. Morebitna pritožba ne zadrži izvajanja kazni, so sporočili na uradni spletni strani Rokometne zveze Slovenije.

To pomeni, da je selektor slovenske reprezentance Boris Denić ostal brez dveh pomembnih adutov za tekmi z Madžarsko, ki bosta 8. junija v Veszpremu in 15. junija v Velenju. Kazen namreč velja do 30. junija 2014. Po tem datumu bodo vsi trije lahko normalno igrali za svojo reprezentanco.

STA


Najbolj brano