Izolani odigrali dobro predstavo v Krškem

Rokometaši iz Krškega so v 4. krogu drugega dela 1. NLB Leasing lige skupine od 7. do 12. mesta izgubili z Istrabenz Plini Izolo z 27:29 (12:18).

Trener izolskih rokometašev Borut Hren
 Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Trener izolskih rokometašev Borut Hren  Foto: Tomaž Primožič/Fpa

KRŠKO > Zasedba iz Izole je na račun dobre predstave v prvem polčasu odnesla obe točki iz Krškega. Izbranci domačega trenerja Sandija Markla so v drugi polovici prikazali bolj bojevito igro in se v sami končnici približali na dva gola zaostanka (24:26), za popoln preobrat pa jim je zmanjkalo znanja in časa.

V domači zasedbi je Franci Čanžar dosegel devet, v gostujoči pa je bil najbolj učinkovit Elvin Čosić z dvanajstimi goli.

Zasedba iz Krškega bo v prihodnjem krogu gostovala v Ivančni Gorici, izolska ekipa pa bo gostila ljubljanski Slovan. Obe tekmi bosta v soboto, 19. aprila.

Športna dvorana, gledalcev 100, sodnika: Majer in Žitnik (oba Trebnje).

Krško: Polutnik, Žitnik, Miklavčič 6, Dimc, Jazbec, Dular 1, Ban 1, Cerjak, Sobotič, Kučič 4, Sikošek-Pelko, Čanžar 9 (4), Kastelic, Majerle, Koprivc 5, Zoran 1, Omerzel.

Istrabenz Plini Izola: Gregorič, R. Jelovčan, Kević, Jurič 2, Vidali, Božič 7, Stepančič 1, Kojić, Bubnić, Čosić 12, Redžić 1, Vuković 1, Smolnik 3, Matijaševič, Vidic 2.

Sedemmetrovke: Krško 5 (4), Istrabenz Plini Izola 3 (3).

Izključitve: Krško 8, Istrabenz Plini Izola 20 minut.

Rdeč karton: Kojić (58.).

STA


Najbolj brano