Denič po stožiškem debaklu ponudil odstop

Selektor slovenske rokometne reprezentance Boris Denič je po neuspehu v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo danes Rokometni zvezi Slovenije poslal pisno odstopno izjavo, je poročal delo.si. O odstopu 45-letnega Deniča s selektorskega stolčka bo odločalo predsedstvo rokometne zveze, ki bo odločitev sprejelo predvidoma v petek.

Selektor slovenske rokometne reprezentance Boris Denič je po neuspehu v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo danes Rokometni zvezi Slovenije poslal pisno odstopno izjavo Foto: Denis Sabadin
Selektor slovenske rokometne reprezentance Boris Denič je po neuspehu v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo danes Rokometni zvezi Slovenije poslal pisno odstopno izjavo Foto: Denis Sabadin

LJUBLJANA > Reprezentanca bo sicer pod vodstvom Borisa Deniča v četrtek odpotovala v Mersin, kjer jo čaka nastop na sredozemskih igrah. Denič je januarja letos na svetovnem prvenstvu v Španiji popeljal Slovenijo do četrtega mesta, največjega uspeha slovenske izbrane vrste po srebru na EP leta 2004.

Denič bo v prihodnji sezoni vodil rokometaše beloruskega Dinama iz Minska. Denič ima mandat selektorja slovenske moške članske reprezentance do konca poletnih olimpijskih iger v Rio de Janeiru leta 2016.

STA


Najbolj brano