Tina Maze blestela tudi na odru, spor med Massijem in Kuncem

Tina Maze je sinoči, po prejemu srebrne veleslalomske medalje na svetovnem prvenstvu v Schladmingu, blestela tudi v pevski vlogi, ko je na Milkinem sprejemu zapela svojo pesem My way is my decision. Že po tekmi pa sta se v hotelu sprla Andrea Massi in Mitja Kunc, menda so padali tudi udarci.

Tina Maze je sinoči, po prejemu srebrne veleslalomske medalje na svetovnem prvenstvu v Schladmingu, blestela tudi v pevski vlogi Foto: STA
Tina Maze je sinoči, po prejemu srebrne veleslalomske medalje na svetovnem prvenstvu v Schladmingu, blestela tudi v pevski vlogi Foto: STA

SCHLADMING> Tino Maze so na sprejemu spremljali glasbeniki, ki so ji pomagali pripraviti pesem, ter člani njene ekipe na čelu z vodjo Andreo Massijem in trenerjem Livijem Magonijem.

Tina Maze je skupaj s svojo slovensko skupino pripravila mini koncert in s tem na presenetljiv način sklenila zabavo na Valentinovo,” je zapisala Avstrijska tiskovna agencija APA.

Mazejeva je sinoči nato prek Twitterja povedala tudi šalo, ki kroži o njej: “Tina Maze je najmočnejša ženska na svetu, še Chuck Norris se lahko skrije!”

Zaplet z radijsko zvezo

Po včerajšnji veleslalomski tekmi je Andrea Massi v ciljnem izteku slovenskim medijem dejal, da so imeli težave pri dajanju informacij prek radijskih zvez iz njene ekipe na start Mazejevi pred prvo vožnjo: “Nočem polemik, a imeli smo težave, ki jih lahko potrdi Vlado Makuc. Ko sem dal informacijo, jih Tina ni slišala, govorim o prvi vožnji veleslaloma. Nekdo si je dal frekvenco na prvi kanal. nekateri slovenski trenerji so bili zelo neprofesionalni, saj so se vključili v naš radijski kanal, ki je bil rezerviran za nas. Vsi so vedeli, da smo na 'enki'. To niso profesionalci. To so začetniki, ali pa turisti. Bolje, da ne dobim tega gospoda v tem trenutku, vem kdo je.”

Zaplet med Massijem in Kuncem

Vlado Makuc, vodja panoge za alpsko smučanje Smučarske zveze Slovenije, je pojasnil, da sta se dva slovenska trenerja pomotoma povezala s frekvenco ekipe Tine Maze, ker sta menila, da bosta lahko na sedmem kanalu, ki sta ga dolgo uporabljala, tudi tokrat sama, vendar pa ima slovenska ekipa zdaj zakupljenih le šest kanalov, tako da sta se avtomatično znašla na prvem.

Po pisanju Večera je nato v hotelu Tauernblick prišlo do spora med Massijem in Mitjo Kuncem, nekdanjim slovenskim smučarjem, ki je sedaj trener za tehnične discipline v slovenski ekipi. Padle so ostre besede in po pisanju Večera se je začelo prerivanje, suvanje in še kakšen udarec je zagotovo že padel, ko se je vmes postavil Vlado Makuc. “Tudi meni se večkrat zgodi, da kdo zaide na našo linijo. Takrat ga vljudno opozorim, naj se premakne - in zadeva je urejena. Zaradi tega nas ni bilo treba nadirati, nas zmerjati s partizani in tako naprej,” je za Večer dejal Makuc.

STA


Najbolj brano