Schumacherjeva nesreča splet nesrečnih okoliščin

Nekdanji svetovni prvak formule 1 Michael Schumacher je po nesreči na smučišču v Meribelu še vedno v kritičnem stanju, a se njegovo stanje počasi izboljšuje.

Michael Schumacher
Michael Schumacher 

GRENOBLE > Njegova menedžerka Sabine Kehm je včeraj sporočila, da je Michael Schumacher v času nesreče smučal z manjšo skupino prijateljev in 14-letnim sinom Mickom, zanikala je, da je smučal z veliko hitrostjo.

Kehmova je novinarjem dejala, da je šlo za nesrečno naključje, vse pa kaže, da je čelada ob udarcu počila. “Michael ni smučal z veliko hitrostjo. Zgleda, da je zadel kamen, ko je naredil zavoj. Šlo je za nesrečne okoliščine,” je povedala Kehmova.

Številni mediji so po nesreči poročali, da je Schumacher smučal z veliko hitrostjo, celo med 60 in 100 kilometri na uro. “Michael je vozil normalno s skupino. Prišli so do območja z globokim snegom, zapeljal je vanj. Ni šel hitro, ker je pomagal prijatelju, ki je pred tem padel. Zapeljal je v globok sneg. Ugibamo, da je zadel kamen, ko je prišel v zavoj in zadel v kamen najprej z glavo.”

STA


Najbolj brano