Dež odplaknil Davisov pokal v Portorožu

Zaradi dežja so morali prireditelji teniškega dvoboja v Davisovem pokalu med Slovenijo in Izraelom spremeniti spored. Igra parov, ki je bila predvidena za danes, bo odigrana v nedeljo ob 10. uri, prav tako pa tudi oba dvoboja posameznikov.

Zaradi dežja so morali prireditelji teniškega dvoboja v Davisovem pokalu med Slovenijo in Izraelom spremeniti spored. Igra parov, ki je bila predvidena za danes, bo odigrana v nedeljo ob 10. uri, prav tako pa tudi oba dvoboja posameznikov. Foto: Bojan Matevžič
Zaradi dežja so morali prireditelji teniškega dvoboja v Davisovem pokalu med Slovenijo in Izraelom spremeniti spored. Igra parov, ki je bila predvidena za danes, bo odigrana v nedeljo ob 10. uri, prav tako pa tudi oba dvoboja posameznikov. Foto: Bojan Matevžič

PORTOROŽ > Rezultat v dvoboju drugega kroga prve evroafriške skupine, ki odloča o napredovanju v kvalifikacije za svetovno skupino Davisovega pokala, je izenačen na 1:1.

V igri dvojic bosta Slovenijo zastopala Blaž Rola in Grega Žemlja, Za Izrael pa bosta igrala Jonathan Erlich ter Andy Ram.

STA


Najbolj brano