Vstopnice za dvoboj s Švico so že naprodaj

Slovenska nogometna reprezentanca si bo skušala svojo tretjo uvrstitev na svetovno prvenstvo, ki bo leta 2014 v Braziliji, zagotoviti v kvalifikacijah, ki jih bo z dvobojem s Švico začela v petek, 7. septembra ob 20.30 v ljubljanskem centru Stožice.

Slovenski nogometaši se bodo septembra pomerili s Švicarji Foto: Primož Lovrič
Slovenski nogometaši se bodo septembra pomerili s Švicarji Foto: Primož Lovrič

LJUBLJANA> Iz Nogometne zveze Slovenije so sporočili, da so vstopnice od danes že v prodaji.

Vstopnice je moč kupiti na vseh standardnih prodajnih mestih NZS; www.nzs.si, poslovalnicah Kompasa, bencinskih servisih Petrola, poslovalnicah Eventima in trafikah 3dva. Cene so prav take, kot so bile že v prejšnjih kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Vstopnico za tretjo kategorijo si je mogoče zagotoviti za pet evrov, za vstopnico druge kategorije je potrebno odšteti 20 evrov, za vstopnico prve kategorije pa 25 evrov.

Kot je v navadi na reprezentančnih tekmah, je tudi tokrat na voljo družinam prijazen družinski sektor. Za vstop na del tribune, kjer prevladujejo otroci in njihovi starši, bodo sicer veljale nekatere omejitve pri nakupu vstopnic. Kupi se lahko največ štiri vstopnice in velja pravilo večjega nakupa otroških kot odraslih vstopnic; izjema je le v primeru enega otroka, ki ga lahko spremljata dva odrasla. Cena vstopnice za odraslega znaša 15, za otroka pa osem evrov, več o pravilu nakupa pa najdete spodaj. Vstopnice si je možno zagotoviti v redni prodaji preko www.nzs.si in poslovalnicah Eventima.

STA


Najbolj brano