V Kopru danes ženski nogomet

Slovenska ženska nogometna reprezentanca bo danes ob 15.45 na koprski Bonifiki igrala drugo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2015. Izbranke Damirja Roba se bodo v Kopru merile z evropskimi prvakinjami Nemkami, ki so nesporne favoritinje ne le današnjega obračuna, temveč tudi skupine 1.

Slovenska ženska nogometna reprezentanca bo danes ob 15.45 na koprski Bonifiki igrala drugo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2015. Izbranke Damirja Roba se bodo v Kopru merile z evropskimi prvakinjami Nemkami, ki so nesporne favoritinje ne le Foto: Nzs
Slovenska ženska nogometna reprezentanca bo danes ob 15.45 na koprski Bonifiki igrala drugo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2015. Izbranke Damirja Roba se bodo v Kopru merile z evropskimi prvakinjami Nemkami, ki so nesporne favoritinje ne le Foto: Nzs

KOPER > Slovenke so v uvodnem krogu slavile na Slovaškem s 3:1, Nemke so Rusijo premagale kar z 9:0, Irska, s katero se bodo Slovenke merile v sredo v Velenju, pa je na prvih dveh tekmah premagala Slovaško in remizirala na Hrvaškem. Nemke so v skupini 1 razred zase, druge reprezentance pa bodo bile boj za drugo mesto, ki še lahko odpira vrata do SP.

Na SP se bodo uvrstile zmagovalke sedmih skupin, štiri najboljše drugouvrščene reprezentance pa bodo igrale v dodatnih kvalifikacijah za preostalo mesto na zaključnem turnirju v Kanadi.

STA


Najbolj brano