Suarez ugriznil Ivanovića

Urugvajski reprezentančni napadalec in nogometaš Liverpoola Luis Suarez ne more iz svoje kože. V nedeljskem prvenstvenem dvoboju s Chelseajem (2:2) je poskrbel za nov incident, v roko je namreč ugriznil Srba Branimirja Ivanovića.

Nogometaš Liverpoola Luis Suarez je  v nedeljskem prvenstvenem dvoboju  v roko ugriznil Srba Branimirja Ivanovića Foto: Liverpoolfc.Com
Nogometaš Liverpoola Luis Suarez je v nedeljskem prvenstvenem dvoboju v roko ugriznil Srba Branimirja Ivanovića Foto: Liverpoolfc.Com

LONDON>“Izredno mi je žal za nepremišljeno dejanje, moje obnašanje nima opravičila. Iskreno se opravičujem vsem, ki sem jih prizadel, z Ivanovićem pa sem že govoril in se mu opravičil. Opravičilo je sprejel, zato se mu iskreno zahvaljujem,” je dejal Luis Suarez, ki je že znan po raznovrstnih incidentih.

Ivanović proti Urugvajcu ne bo sprožil nobenih civilnih postopkov, kot pravijo v klubu, pa Suareza čaka klubska kazen. Trener Brandan Rodgers dodaja, da se zna zgoditi, da bo moral Liverpool celo zapustiti. Napadalca bo naknadno najbrž kaznovala tudi zveza.

Zaradi incidenta je direktor kluba Ian Ayre odpovedal pot na Bližnji vzhod in v Avstralijo, kjer naj bi se pogovarjal o podrobnostih poletne promocijske turneje.

STA


Najbolj brano