Slovenija ostala še brez Novakovića?

Zdesetkana slovenska nogometna vrsta, ki danes potuje v Južno Ameriko na prijateljski tekmi z Urugvajem in Argentino, bo bržkone ostala tudi brez napadalca Milivoja Novakovića. Slednji je danes na tekmi ligaškega pokala s svojim Shimizu S-Pulsom izgubil pri San Tosu z 0:2 (0:1).

Zdesetkana slovenska nogometna vrsta, ki danes potuje v Južno Ameriko na prijateljski tekmi z Urugvajem in Argentino, bo bržkone ostala tudi brez napadalca Milivoja Novakovića (v sredini) Foto: Primož Lovrič
Zdesetkana slovenska nogometna vrsta, ki danes potuje v Južno Ameriko na prijateljski tekmi z Urugvajem in Argentino, bo bržkone ostala tudi brez napadalca Milivoja Novakovića (v sredini) Foto: Primož Lovrič

LJUBLJANA > Težava je v tem, da bi Shimizu v primeru zmage v svoji skupini pokalnega tekmovanja že zasedel eno od prvih dveh mest in si zagotovil napredovanje. Po porazu pa je Milivoje Novaković potreben svoji ekipi. Naslednja tekma je na sporedu v nedeljo in malo verjetno je, da bi Novaković lahko zaigral na prvi prijateljski tekmi z Urugvajem.

Selektorju Srečku Katancu se težave kar kopičijo. Nazadnje se je v nedeljo popoldan poškodoval Martin Milec, dopoldan se zbora reprezentance ni udeležil Kevin Kampl, ki mu je udeležbo na reprezentančni akciji prepovedal klub (Salzburg). Poškodovani so Zlatan Ljubijankić, Tim Matavž, Valter Birsa in Rene Krhin.

STA


Najbolj brano