Sarma ustavil SuperMaria

Slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović se je na 180. derbiju med Interjem in Milanom, enim največjih nogometnih mestnih rivalstev na svetu, odlikoval z obrambami in je med najzaslužnejšimi, da je bil na koncu tekme 26. kroga italijanskega prvenstva izid neodločen 1:1 (0:1).

Slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović se je na 180. derbiju med Interjem in Milanom, enim največjih nogometnih mestnih rivalstev na svetu, odlikoval z dobro obrambo Foto: Facebook
Slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović se je na 180. derbiju med Interjem in Milanom, enim največjih nogometnih mestnih rivalstev na svetu, odlikoval z dobro obrambo Foto: Facebook

MILANO> Samirja Handanovića je premagal le Egipčan Stephan El Shaarawy v 21. minuti.

Ezequiel Schelotto, italijanski reprezentant, rojen v Buenos Airesu, je pred 80.000 gledalci na derbiju “de la Madoninna” izenačil za gostitelje v 71. minuti. V igro je vstopil le tri minute pred zadetkom. Handanović je med drugim ubranil tudi tri lepe priložnosti Mariu Balotelliju, muhastemu zvezdniku, ki na svojem četrtem srečanju za Milan prvič ni dosegel zadetka. Enega izmed strelov je zaustavil tik pred golovo črto.

Na lestvici italijanskega prvenstva po zmagi s 3:0 v dvoboju s Sieno vodi Juventus iz Torina z 58 točkami, sledijo Napoli (51), AC Milan (45), Lazio (44) in Inter na petem mestu (44).

STA


Najbolj brano