Razburljivo v Postojni

V 17. krogu enotne primorske nogometne lige se je Portorož Piran z zmago v Kortah približal Biljam, ki so preložile tekmo s Cerkničani.

Fotografija je simbolična Foto: STA
Fotografija je simbolična Foto: STA

KOPER > Pomembni zmagi v gosteh sta zabeležila tudi Fama Vipava in Jadran Pivovarna Mahnič. Vipavci so odločilni zadetek dosegli že na začetku, v Postojni pa je bila razburljiva predvsem končnica dvoboja. Gostitelji so z igralcem manj še uspeli izenačiti na 1:1, po drugem vodstvu Jadrana in drugi izključitvi v postojnskih vrstah pa jim to ni več uspelo. Bistričani so upravičili vlogo favorita proti Košani. V dvoboju z dna lestvice se je Plama doma proti Komnu uspela dokopati do druge prvenstvene točke.

Izidi - Korte Avtoplus : Portorož-Piran 1:4 (1:1; Baruca 11 m; Podgajski, Mahmutović, Terzić, Djukić), Plama Instalacije Kovačič : Komen 0:0, Renče : Fama Vipava 0:1 (0:1; Trkman), Ilirska Bistrica : Košana 5:0 (1:0; Gržina, Dekleva, Zatkovič, Jusić, Kovačević), Postojna : Jadran Pivovarna Mahnič 1:2 (0:0; Bjelošević; Mahnič, Banfi); vrstni red - Bilje (-1) 38, Port. Piran 36, Cerknica (-1), Vipava 31, Jadran PM 29, Il. Bistrica, Postojna 26, Renče 24, Korte 16, Košana 11, Komen 8, Plama 2.

ASO


Najbolj brano