Pique: Fabregas odhaja za 33 milijonov

V Španiji je završalo. Glavna tema poročanja španskih medijev je neuradni pogovor, v katerem je branilec Gerard Pique selektorju reprezentance Vicenteju Del Bosqueju razkril, da je njegov soigralec pri Barceloni Cesc Fabregas pred odhodom v drugi klub za menda 33 milijonov.

Cesc Fabregas naj bi bil tik pred odhodom v drugi klub za menda 33 milijonov Foto: Juan Medina
Cesc Fabregas naj bi bil tik pred odhodom v drugi klub za menda 33 milijonov Foto: Juan Medina

LJUBLJANA > Mikrofoni so med čakanjem na reprezentančno novinarsko konferenco v ZDA ujeli tudi povsem neformalni pogovor med Gerardom Piquejem in Vicentejem Del Bosquejem. A na veliko presenečenje vseh ni šlo za izmenjavo vljudnostnih fraz, temveč je Pique Del Bosqueju potešil radovednost o prihodnosti njegovega soigralca pri Barceloni Cesca Fabregasa. “Cesc pravi, da je posel končan. Odhaja za 33 milijonov,” je povedal Pique, “ujeto sporočilo” povzema španski As.

Za zdaj ostaja skrivnost, v katerem klubu bo Fabregas nadaljeval pot in ali je znesek v evrih, dolarjih ali funtih.

Seveda so se v medijih sprožila tudi nasprotna ugibanja, da gre morda le za medijsko potegavščino. Medtem ko je madridski As novico objavil kot prvovrstno senzacijo, barcelonski Mundo Deportivo ugiba, ali nista Pique in Del Bosque le naplahtala medije, saj so menda ujeli Piqueja, kako si pokriva usta, da bi prikril nasmeh.

STA


Najbolj brano