Ogromno zanimanje za vstopnice nogometnega SP

V prvem delu prodaje vstopnic za ogled nogometnega svetovnega prvenstva 2014 v Braziliji so prireditelji že dobili povpraševanje za preko 4,5 milijona vstopnic. Prvi del prodaje oziroma rezervacij bo še do 10. oktobra do 12. ure po srednjeevropskem času.

V prvem delu prodaje vstopnic za ogled nogometnega svetovnega prvenstva 2014 v Braziliji so prireditelji že dobili povpraševanje za preko 4,5 milijona vstopnic Foto: Wikipedia
V prvem delu prodaje vstopnic za ogled nogometnega svetovnega prvenstva 2014 v Braziliji so prireditelji že dobili povpraševanje za preko 4,5 milijona vstopnic Foto: Wikipedia

BRASILIA > Približno 77 odstotkov vseh do zdaj rezerviranih vstopnic naj bi želeli domačini iz Brazilije (približno 3,4 milijona vstopnic). Sledi Argentina z 223.686 naročil za vstopnice, potem pa ZDA s 175.122. Naročila za nakup naj bi po podatkih Mednarodne nogometne zveze prišla že iz več kot 200 držav.

Po navedbah Fife gre za precejšnje povpraševanje, veliko zanimanje pa je predvsem za uvodno tekmo, vse tekme Brazilije in pričakovano za finale.

STA


Najbolj brano