Messi znova poškodovan

Čeprav so nogometaši FC Barcelone sinoči zabeležili novo prepričljivo zmago v španskem prvenstvu, tako da še naprej vodijo na lestvici, so njeni navijači konec tekme pričakali z mešanimi občutki.

Lionel Messi se je spet poškodoval Foto: Wikipedia
Lionel Messi se je spet poškodoval Foto: Wikipedia

BARCELONA > Že v 20. minuti tekme je moral igrišče zaradi poškodbe zapustiti najboljši nogometaš na svetu v zadnjih letih, Argentinec Lionel Messi.

Kot je sporočil klub, si je Messi znova poškodoval stegensko mišico. Tokrat na levi nogi.

Nogometaš Barcelona Lionel Messi bo z nogometnih igrišč odsoten od šest do osem tednov, je danes po igralčevih natančnejših zdravniških pregledih poškodovane desne stegenske mišice sporočil katalonski klub.

To je že tretja poškodba Messija v tej sezoni. Prvič jo je skupil v španskem superpokalu - začutil je bolečine v levi nogi, drugič pa konec septembra, ko si je prav tako poškodoval stegensko mišico, vendar tedaj na desni nogi.

Klub še ni sporočil, koliko časa bo moral Argentinec počivati, saj bodo zdravniki danes opravili še nekaj dodatnih pregledov, zelo verjetno pa se Messi ne bo udeležil naslednje reprezentančne akcije oziroma prijateljskih tekem z Ekvadorjem in BiH.

STA


Najbolj brano