Messi novi rekorder v ligi prvakov

Le dan za tem, ko je Portugalec Cristiano Ronaldo na tekmi lige prvakov v Carigradu za Real dosegel hat-trick, je zvezdnik Barcelone Lionel Messi vse spomnil, kdo je dobitnik štirih zaporednih nagrad zlata žoga za najboljšega nogometaša na svetu.

Le dan za tem, ko je Portugalec Cristiano Ronaldo na tekmi lige prvakov v Carigradu za Real dosegel hat-trick, je zvezdnik Barcelone Lionel Messi vse spomnil, kdo je dobitnik štirih zaporednih nagrad zlata žoga za najboljšega nogometaša na svetu Foto: Wikipedia
Le dan za tem, ko je Portugalec Cristiano Ronaldo na tekmi lige prvakov v Carigradu za Real dosegel hat-trick, je zvezdnik Barcelone Lionel Messi vse spomnil, kdo je dobitnik štirih zaporednih nagrad zlata žoga za najboljšega nogometaša na svetu Foto: Wikipedia

BARCELONA > Leo Messi je na tekmi Barce proti Ajaxu prav tako dosegel tri zadetke, obenem pa postal novi rekorder lige prvakov.

Sinoči je v skupini H Barcelona zanesljivo s 4:0 na domačem stadionu Camp Nou odpravila amsterdamski Ajax. Messi je zabil tri gole, enega je dodal Gerard Pique. To je bil 62. Messijev zadetek v ligi prvakov, tako da je pred njim le še Španec Raul z 71 zadetki.

Obenem je Messi zabil 24. hat-trick v dresu Barcelone, v ligi prvakov pa je Argentinec postal prvi nogometaš sploh, ki je dosegel štiri hat-tricke v najprestižnejšem evropskem klubskem tekmovanju. Po tri sta dosegla Nemec Mario Gomez v dresu Bayerna Münchna in Italijan Filippo Inzaghi v dresih Milana in Juventusa.

STA


Najbolj brano