Liga prvakov se seli na Telekom Slovenije in Telemach

Pravice za prenos tekem nogometne lige prvakov prihodnjih treh sezon je poleg Telekoma Slovenije pridobil tudi Telemach. Ta ima prednostni izbor sredinih tekem, pravice pa veljajo tudi za polfinalni in finalno tekmo lige prvakov.

Pravice za prenos tekem nogometne lige prvakov prihodnjih treh sezon je poleg Telekoma Slovenije pridobil tudi Telemach Foto: Peter Maraž
Pravice za prenos tekem nogometne lige prvakov prihodnjih treh sezon je poleg Telekoma Slovenije pridobil tudi Telemach Foto: Peter Maraž

LJUBLJANA> Iz Telemacha so danes sporočili, da si bodo ljubitelji nogometa tekme lige prvakov lahko ogledali na televizijskih programih Sport klub skupine. Pravice predvajanja veljajo tudi za platformo D3GO, s pomočjo katere bodo lahko naročniki prvenstvo spremljali tudi preko telefona, tabličnega in prenosnega računalnika.

Po pojasnilih Sport kluba bo prva tekma na sporedu 22. avgusta, navdušenci lige prvakov pa bodo lahko spremljali še studijski program z gosti, skrajšane posnetke tekem in tedenske oddaje.

Telekom Slovenije je pridobil tudi pravice za prenos finalnih tekem lige prvakov in super pokala Evropske nogometne zveze (Uefa) za vse tri sezone, so danes sporočili iz družbe.

Pravice za prenos tekem lige prvakov je imel doslej Pro Plus, nogometni navdušenci v Sloveniji pa so tekme lahko spremljali na programih Kanal A in Voyo.si.

STA


Najbolj brano