Galešić in Ćovilo znova na Bonifiki

Goran Galešić in Miroslav Ćovilo sta se po prekinitvah pogodb z novima delodajalcema hitro vrnila v Koper, v svoj nekdanji klub, so danes potrdili na uradni spletni strani prvoligaša iz Kopra. Galešić in Ćovilo sta svoji avanturi v Hajduku in Domžalah zaradi različnih razlogov hitro končala.

KOPER > Goran Galešić se je po koncu sezone preselil k splitskemu Hajduku, kjer pa ni zdržal niti dva tedna in je dalmatinsko avanturo končal, še preden je v majici Hajduka odigral uradno tekmo. 24-letni Galešić, doma iz Banjaluke, je zaprosil za predčasno prekinitev pogodbe, ker je kot igralec srbskega porekla naletel na zelo negativen sprejem tamkajšnjih hrvaških navijačev, ki so ga zmerjali ter naj bi mu celo grozili osebno in po spletnih omrežjih. Sedemindvajsetletni Miroslav Ćovilo naj bi nadaljeval kariero v Domžalah, kjer pa z igralcem niso našli skupnega jezika in so se hitro razšli.

Po tem, ko je podpredsednik NK Luke Koper Ante Guberac s svojo vrnitvijo v upravni odbor kluba zagotovil, da bo rumenomodrim stal ob strani tudi v prihodnje, se je kar nekaj “kanarčkov” te dni vrnilo v svoje gnezdo. Galešić in Ćovilo se bosta že danes priključila svojim nekdanjim kolegom in morda tudi novim soigralcem na treningu. Končna odločitev o njuni nadaljnji karieri bo padla v nekaj tednih, so sporočili na uradni spletni strani kluba. Mesto Ćovila v domžalski prvi ekipi bo zapolnil 26-letni Hrvat Igor Banović.

STA


Najbolj brano