Casillas zaradi poškodbe zapustil igrišče

Madridski Real je uvodno tekmo lige prvakov odigral v Carigradu proti Galatasarayu (6:1), na tekmi pa se je poškodoval kapetan kraljevega kluba Iker Casillas, ki je prvič po januarju spet stopil med vratnici na uradni tekmi.

Madridski Real je uvodno tekmo lige prvakov odigral v Carigradu proti Galatasarayu (6:1), na tekmi pa se je poškodoval kapetan kraljevega kluba Iker Casillas, ki je prvič po januarju spet stopil med vratnici na uradni tekmi Foto: Wikipedia
Madridski Real je uvodno tekmo lige prvakov odigral v Carigradu proti Galatasarayu (6:1), na tekmi pa se je poškodoval kapetan kraljevega kluba Iker Casillas, ki je prvič po januarju spet stopil med vratnici na uradni tekmi Foto: Wikipedia

CARIGRAD > Iker Casillas je moral z igrišča že po četrt ure, potem ko se je poškodoval pri trčenju z ekipnim kolegom Sergiom Ramosom.

Casillas se je poškodoval že po 60 sekundah tekme, ko je pri posredovanju trčil z Ramosom in si poškodoval rebra. Nato je še branil nekaj časa, med drugim je ubranil tudi lep poizkus Felipeja Mela, vendar se je videlo, da ni vse v redu. Potem ko so ga pregledali klubski zdravniki, se je odločil, da zapusti teren, tako da je vstopil Diego Lopez. Več o poškodbi Casillasa bo znano po dodatnih zdravniških pregledih v Madridu.

Svetovni in evropski prvak s Španijo si je januarja zlomil prst na roki, nato pa je izgubil mesto prvega vratarja moštva, saj je trener Jose Mourinho med vratnici postavil Lopeza. To sezono je novi trener Italijan Carlo Ancelotti prav tako lov na špansko krono začel z Lopezom v vratih, medtem ko je Casillasa v vrata postavil v ligi prvakov.

Na tekmi v Carigradu je Real zanesljivo premagal Galatasaray (6:1) z goli Isca, Karima Benzemaja (2) in Cristiana Ronalda (3).

STA


Najbolj brano