Barišić se iz Kopra seli na Sicilijo

Slovenski nogometni prvoligaš Koper in italijanski prvoligaš Catania sta sklenila dogovor o prestopu 18-letnega obetavnega slovenskega nogometaša Maksa Barišića, ki je v Italiji doslej igral kot posojen igralec. Sicilijanci so izkoristili možnost za odkup pogodbe, je poročal slovenski portal siol.net.

Slovenski nogometni prvoligaš Koper in italijanski prvoligaš Catania sta sklenila dogovor o prestopu 18-letnega obetavnega slovenskega nogometaša Maksa Barišića, ki je v Italiji doslej igral kot posojen igralec Foto: Dean Jelačin
Slovenski nogometni prvoligaš Koper in italijanski prvoligaš Catania sta sklenila dogovor o prestopu 18-letnega obetavnega slovenskega nogometaša Maksa Barišića, ki je v Italiji doslej igral kot posojen igralec Foto: Dean Jelačin

CATANIA>Maks Barišić je prikazal odlične igre v mladinski ekipi Catanie, zato so se v klubu s Sicilije odločili za odkupno pogodbo. Koper je prejel približno 300.000 evrov odškodnine, Barišić pa si bo še naprej lahko pridobival izkušnje za preboj v prvo ekipo Catanie, ki nastopa v serie A.

Za Palermo, ki bo v novi sezoni igral v italijanski drugi ligi serie B, igrata reprezentanta Josip “Jojo” Iličić in Jasmin Kurtić.

STA


Najbolj brano