Barcelona ponuja 23 milijonov evrov za Handanovića

Slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović se vrača na naslovnice italijanskih in španskih športnih časnikov. Znova je namreč aktualen njegov prestop iz Interja v Barcelono, ki je za prestop ponudila 23 milijonov evrov.

Italijanski in španski mediji poročajo, da ponujena številka - 23 milijonov evrov - ni omehčala predsednika Interja Massima Morattija
Italijanski in španski mediji poročajo, da ponujena številka - 23 milijonov evrov - ni omehčala predsednika Interja Massima Morattija 

BARCELONA > V Barceloni se zapleta položaj v zvezi z vratarji. Potem ko je Victor Valdes že napovedal slovo od Barcelone, si je zadnje dni premislil in dejal, da bi rad svojo pogodbo zaključil po predpisih, torej po koncu sezone 2013/14. Pri Barceloni z njegovim obnašanjem niso zadovoljni, zato so pospešeno krenili v iskanje novega čuvaja mreže.

Potem ko sta bila v zadnjih tednih v ospredju zanimanja Ter Stegen (Borussia Mönchengladbach) in Pepe Reina (Liverpool), se je danes na prvih straneh znova pojavil Samir Handanović, ki je bil v igri že v začetku razmišljanja Barcelone o novem vratarju.

Italijanski in španski mediji poročajo, da ponujena številka - 23 milijonov evrov - ni omehčala predsednika Interja Massima Morattija, ki želi Handanovića obdržati v Milanu, oziroma ga ne misli prodati pod 30 milijoni evrov.

STA


Najbolj brano