Neymar pristal na vse pogoje Barcelone

Vrnitev brazilskega nogometnega superzvezdnika Neymarja iz PSG nazaj k Barceloni naj bi bila vse bolj verjetna, poroča Sport. Sedemindvajsetletni napadalec je z vodstvom katalonskega velikana dosegel ustni dogovor in pristal na vse pogoje Barcelone, danes piše španski športni dnevnik.

Vrnitev brazilskega nogometnega superzvezdnika Neymarja iz 
PSG nazaj k Barceloni naj bi bila vse bolj verjetna.
Vrnitev brazilskega nogometnega superzvezdnika Neymarja iz PSG nazaj k Barceloni naj bi bila vse bolj verjetna. 

BARCELONA > Njegova želja, da spet zaigra za španskega prvaka, naj bi bila tako močna, da je pristal na vse pogoje predsednika kluba, Josepa Marie Bartomeua. Med drugim tudi na precejšnje znižanje plače glede na znesek, ki ga je prejemal pri PSG. Že prej je Sport poročal, da je Neymar nekdanjim soigralcem pri Barci poslal sms-poročilo in zapisal: "Ne skrbite, prišel bom nazaj!"

Pred dnevi je predsednik francoskega prvaka PSG Naser Al-Helaifi v pogovoru za magazin France Football o Neymarju presenetil z nekaj izjavami. "Nihče ga ni silil, da pride k nam in podpiše za naš klub. Seveda je treba spoštovati pogodbena določila, a še bolj pomembna je absolutna predanost nogometaša našemu skupnemu projektu," je dejal predsednik PSG.

Neymar ima sicer pogodbo s PSG do 2022. Pred dvema letoma je napadalec za rekordnih 222 milijonov evrov zamenjal Barcelono za PSG.


Najbolj brano