Rajgelj v Koper

Primorska drugoligaša Postojna in UKK Koper se v nadaljevanje sezone podajata v bistveno spremenjenih kadrovskih zasedbah. Postojnsko klop je malce presenetljivo zapustil Predrag Milović, koprskega drugoligaša pa bo na enem izmed vodilnih položajev bržkone okrepil Janez Rajgelj.

Janez Rajgelj Foto: STA
Janez Rajgelj Foto: STA

POSTOJNA, KOPER> Nekdanji direktor ljubljanskih klubov, Slovana in Union Olimpije, se po zadnjih podatkih iz košarkarskih krogov ponovno vrača v košarkarske vode. Janez Rajgelj je konec junija minulega leta uradno zaključil zgodbo z ljubljanskim evroligašem, v Kopru pa naj bi zasedel položaj športnega direktorja. Vodstvo koprskega drugoligaša zaenkrat še ni uradno potrdilo novice, direktor kluba Blaž Čeklić in Janez Rajgelj pa sta za PN pojasnila, da bo več znanega na tiskovni konferenci v začetku prihodnjega tedna.

Na klopi postojnskega drugoligaša pa ne bo več sedel Predrag Milović, ki se seli v Grosuplje. Tamkajšnji prvoligaš, ki je novico o prihodu novega trenerja v četrtek zvečer potrdil tudi na svoji spletni strani, je trenutno zadnji v ligi Telemach, tako da se mu obeta hud boj za obstanek v elitni druščini. Milović, ki bo zamenjal Miroslava Dobrićana, je v letošnji sezoni s Postojno zabeležil sedem zmag in deset porazov, s tem izkupičkom pa so si torbarji praktično že zagotovili obstanek v drugoligaški druščini. Sedaj že bivšega trenerja Postojne, ki je z novim moštvom že opravil nekaj treningov, do zaključka redakcije nismo uspeli priklicati za izjavo. Po zadnjih podatkih bo Postojnčane na današnjem gostovanju pri Termah Olimiu vodil dosedanji vodja mlajših selekcij Radovan Petrović.SIMON MALJEVAC


Najbolj brano