Košarkarji Plama Pur okrepljeni proti vrhu

Košarkarji Plame Pur vstopajo v novo sezono ambiciozno. Z okrepitvami merijo na vrh tretje lige zahod.

Bistriški košarkarji imajo v tretji ligi visoke cilje  Foto: Petar Nikolić
Bistriški košarkarji imajo v tretji ligi visoke cilje  Foto: Petar Nikolić

ILIRSKA BISTRICA > Košarkarji Plame-pur so v drugem avgustovskem tednu pričeli s pripravami za novo sezono. V uvodnem delu so se mudili v Ilirski Bistrici, višinske priprave pa bodo opravili na Mašunu. Novo sezono bodo Bistričani začeli z okrepljenim članskim moštvom, prav tako pa so okrepili delo z najmlajšimi selekcijami.

Novi predsednik Andrej Muha je zavihal rokave in nadaljuje s smernicami, ki jih je začrtalo že prejšnje vodstvo kluba. “V ekipi ostajajo vsi domači igralci iz prejšnje sezone, vrnila sta se še Dejan Vujkovič in Robi Hreščak. Moštvu smo dodali še dve okrepitvi. To sta Tilen Zalar in Klemen Muha, ki v naš klub prihajata iz Postojne. Ocenjujemo, da se bosta omenjena igralca hitro vključila v ekipo, saj se z našimi igralci dobro poznata, oba pa sta tudi tesno povezana z našim krajem,” je za PN povedal Muha.

Člansko moštvo se nadeja boja za vrh tretjeligaške lestvice, podobne cilje pa ima tudi novinec Klemen Muha: “Zaželel sem si določene spremembe. Uprava kluba mi je predstavila svoje cilje in odločil sem se za prihod v Ilirsko Bistrico. Osnovni cilj je uvrstitev med prve tri, a se vsi skupaj nadejamo uvrstitve na sam vrh. Glede na igralski kader smo tega nedvomno sposobni.” Velika pozornost bo pri bistriškem tretjeligašu tudi v prihodnje namenjena delu z mladimi igralci, zato so letos v klubu angažirali kar šest trenerjev, ki bodo skrbeli za podmladek.

SM


Najbolj brano