Jure Zdovc predstavil ekipo za med štiri na svetu

Selektor slovenske košarkarske reprezentance Jure Zdovc je objavil seznam igralcev za svetovno prvenstvo v Španiji. Na njem je dvanajst igralcev, ki se jim bodo na pripravah pridružili še štirje ali pet iz B reprezentance selektorja Rada Trifunovića.

Selektor Jure Zdovc je  povedal, da je cilj košarkarske reprezentance na svetovnem prvenstvu, ki bo v Španiji od 30. avgusta do 14. septembra, uvrstitev med štiri najboljše na svetu Foto: STA
Selektor Jure Zdovc je povedal, da je cilj košarkarske reprezentance na svetovnem prvenstvu, ki bo v Španiji od 30. avgusta do 14. septembra, uvrstitev med štiri najboljše na svetu Foto: STA

LJUBLJANA > Seznam A reprezentance ne vključuje imen, kot so Mirza Begić, Gašper Vidmar ali Beno Udrih, so pa zato na njem vsi ostali najboljši slovenski košarkarji. To so: Jure Balažič, Jaka Blažič, Goran Dragić, Zoran Dragić, Jaka Klobučar, Domen Lorbek, Erazem Lorbek, Edo Murić, Alen Omić, Klemen Prepelič, Uroš Slokar in Miha Zupan.

Na seznamu B reprezentance so: Domen Bratož, Jaka Brodnik, Žiga Dimec, Žiga Fifolt, Matej Krušič, Miha Lapornik, Luka Lapornik, Mitja Nikolič, Blaž Mahkovic, Gezim Morina, Dino Murić, Marko Pajić, Klemen Prepelič, Matej Rojc, Luka Rupnik in Danijel Vujasinović.

Selektor Jure Zdovc je na predstavitvi seznama povedal, da je cilj reprezentance na svetovnem prvenstvu, ki bo v Španiji od 30. avgusta do 14. septembra, uvrstitev med štiri najboljše reprezentance na svetu.

STA


Najbolj brano