Junak iz Podgorice do konca sezone v Ljubljani

Hrvaški organizator igre Jakov Vladović bo v Unionu Olimpiji ostal do konca sezone, so sporočili iz kluba. Vladović je namreč v zadnjem mesecu, odkar igra za zeleno-bele iz Ljubljane, upravičil zaupanje trenerja Aleša Pipana in dokazal, da je lahko pomemben člen v mozaiku kluba.

Hrvaški organizator igre Jakov Vladović bo v Unionu Olimpiji ostal do konca sezone, so sporočili iz kluba Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Hrvaški organizator igre Jakov Vladović bo v Unionu Olimpiji ostal do konca sezone, so sporočili iz kluba Foto: Tomaž Primožič/Fpa

LJUBLJANA > Tridesetletni Jakov Vladović se je še posebej izkazal na sobotni tekmi lige Aba proti Budućnosti, ko je v izdihljajih tekme dosegel neverjetno trojko za drugo zaporedno zmago Uniona Olimpije v regionalnem tekmovanju. Vladović ima v dosedanjih štirih tekmah lige Aba povprečje 5,8 točke in tri podaje, v dveh tekmah evropskega pokala pa štiri točke.

"Vladović se je v tem mesecu dni dobro uigral z ekipo in nam na mestu organizatorja igre prinesel določene izkušnje in samozavest. Njegova fizična pripravljenost se izboljšuje in posledično tudi njegove predstave," pravi Aleš Pipan.

S podaljšanjem pogodbe je zadovoljen tudi hrvaški igralec: "V Ljubljani se dobro počutim. Mislim, da sem se v tem obdobju dobro ujel s soigralci. Verjamem, da smo na pravi poti kot ekipa in da bomo v nadaljevanju sezone prikazovali še boljše predstave. Vsak dan se učimo in napredujemo."

STA


Najbolj brano