Vavčer ni vstopnica

Navijače, ki so vstopnino za ogled tekem kupili na Petrolovih bencinskih servisih, lahko na vhodu v dvorano čaka hladen tuš. Bele in modre Eventimove karte so namreč le vaučerji, ki jih je treba na blagajnah pred dvoranami zamenjati za prave vstopnice.

... takšna pa “prava” vstopnica za Eurobasket
... takšna pa “prava” vstopnica za Eurobasket  

KOPER > Prav vavčerji in njihova “pretopitev” v pravo vstopnico so bili glavni vzrok včerajšnji gneči pred prodajnimi mesti dvorane Bonifika.

FIBA je za vse slovenske tekme v prvem delu tekmovanja, ki so bile sicer razprodane, vrnila določeno število neizkoriščenih vstopnic. Te bodo naprodaj na dan posamezne tekme na blagajni Eventima pred celjsko dvorano. Še vedno so na voljo tudi vstopnice za vse druge tekme prvenstva z izjemo finala.

Navala, predvsem finskih navijačev, štiri prodajna mesta niso mogla vzdržati, tako da so nekateri čakali tudi po uro in pol. Za tiste, ki so vstopnice kupili prek spleta, je bilo logično, da potrebujejo še “pravi papir”, izkazalo pa se je, da morajo tudi tisti, ki so vstopnice kupili na Petrolovih črpalkah ali pri drugih pooblaščenih prodajalcih, prek podobne procedure. Le posameznikom, ki so vstopnice nabavili na Eventimovih prodajnih mestih, to ni bilo potrebno.

Ker v torek tehnologija ni delovala brezhibno, je bilo med kupci vstopnic precej nejevolje, večali pa so jo še ne dovolj spretni in ročni ter zato obupno počasni prostovoljci. Podobne nevščečnosti, s sicer malo krajšimi vrstami, so imeli tudi v Celju in na Jesenicah, le v Ljubljani je teklo vse gladko. Najbrž tudi zato, ker je bilo število obiskovalcev včeraj bistveno manjše kot na ostalih treh prizoriščih. DES


Najbolj brano