Boj za košarkarski prestol

Daleč najpomembnejši primorski prvoligaški dogodek bo jutri ob 18.45 v koprski dvorani Bonifika, kjer bodo domači košarkarji začeli zgodovinski prvi obračun za prvaka z Olimpijo.

Nogomet

Mura : Gorica (jutri ob 20. uri). Novogoričani trenutno še sami odločajo o tem, ali se bodo izognili prvoligaškim kvalifikacijam. Mura je sicer doma skoraj nepremagljiva, a se je Primorcem čas za izbiranje pravih priložnosti praktično iztekel. Zmaga domačih : neodločeno : zmaga gostov - 70:20:10.

Košarka

Sixt Primorska : Petrol Olimpija (jutri ob 18.45). Koprski klub bo igral zgodovinsko prvo finalno tekmo svojega kluba. V tej sezoni so bili uspešnejši od Ljubljančanov. Videli bomo, ali bodo prenesli vlogo favorita proti tekmecu s precej slavnejšo in daljšo zgodovino. 60:40.

Rokomet

Žurd Koper : Ljubljana (danes ob 19. uri). Koprčanke so še v igri za osvojitev petega mesta. Po nedavni zmagi nad Celjankami, ki so trenutno pete, je pričakovati, da bodo padle tudi predzadnje Ljubljančanke. 80:10:10.

Riko Ribnica : Koper 2013 (jutri ob 19. uri). Primorci imajo le malo upanja za presenečenje proti Ribničanom, ki se z Gorenjem borijo za drugo mesto, spomladi pa so gladko slavili tudi v dvorani Bonifika. 70:20:10.


Najbolj brano