Silvestrska večerja za 250 evrov hitro pošla

V hotelih Lifeclass bodo goste za praznike ob koncu leta pričakali dve novosti. Prenavljajo kavarno Cafe Central in restavracijo v Grand hotelu Portorož. Za silvestrovo bodo tam za goste pripravili večerjo za 250 evrov. Na 45 gostov, kolikor jih bodo postregli zadnji dan v letu, niso dolgo čakali.

Opremo kavarne Cafe Central bodo povsem prenovili.
Opremo kavarne Cafe Central bodo povsem prenovili.  

PORTOROŽ >V hotelih Lifeclass se vse bolj osredotočajo na izvenpenzionsko ponudbo. Zavedajo se, da je vse več gostov, ki ne prisegajo na poln ali polpenzion, ampak želijo poskusiti tudi kaj drugačnega in so za to pripravljeni tudi posebej plačati. Zato so sklenili vsako leto ponuditi vsaj tri novosti v gostinski ponudbi. Prvo so pripravili že za poletno sezono - to je hiška Spuntin s ponudbo hitre istrske hrane. Zdaj so poskrbeli še za zimski novosti. Lotili so se prenove kavarne in slaščičarne Cafe central ter hotelske restavracije.

Cafe Central prenavljajo po fazah, popolnoma bodo prenovili tudi opremo, odprli pa jo bodo 23. decembra. Po novem bodo na voljo tudi prigrizki, še vedno bodo v ospredju slaščice, ki jih bodo še nadgradili z lastno čokoladno ponudbo, domačimi makroni ...

Še več novosti bo doživela hotelska restavracija. Opremili jo bodo povsem na novo, enako velja za ponudbo, ki bo temeljila na izbranih jedeh. Premiero bo doživela zadnji dan v letu s silvestrsko večerjo. “To ni obrok, to bo pravo kulinarično doživetje, ki ostane v spominu. Stane 250 evrov, na voljo je za 45 gostov. No, bilo je, saj smo jo v zelo kratkem času razprodali. Prednost smo dali našim zvestim gostom, med njimi je največ Italijanov in Avstrijcev,” pravi Sebastian Postogna, izvršni direktor hotelske operative v hotelih Lifeclass. Restavraciji - poimenovali so jo Salina - želijo odvzeti pridih penzionske, tudi zato bodo do nje zgradili zunanje stopnišče. Odprta bo med poletno sezono in za pomembnejše praznike.

Za prenovo kavarne in restavracije bodo odšteli približno 500.000 evrov. Za prihodnje leto je seznam novosti že pripravljen. V sklopu term nameravajo odpreti dietno restavracijo, spet bodo prevzeli taktirko v plažnem objektu Meduza, razširili pa bodo tudi ponudbo istrske hitre hrane. “Ostajamo zvesti lokalni zgodbi. Stavimo na lokalne produkte, poznamo lokalne dobavitelje in to našo ponudbo dela kakovostno in edinstveno,” pravi še Postogna.


Najbolj brano