• Izbrano kosilo na osnovi morskih dobrot
    Izbrano kosilo na osnovi morskih dobrot
    Foto: Nesprijaznjene Nesprijaznjeni

Razsipno kosilo dekanje FHŠ

sreda, 11. avgust 2010, 18:07

Dejanje dekanje fakultete FHŠ Vesne Mikolič s prejšnjega tedna kaže na to, da fakulteta ni v finančnih težavah, saj so si v koprskem gostišču privoščili kosilo za tri v vrednosti 160 evrov proračunskih sredstev fakultete, so sporočili “nesprijaznjeni” študentje koprske FHŠ.

KOPER> Nesprijaznjene in Nesprijaznjeni študentje, ki že dlje časa opozarjajo na nedopustnost odpuščanja 35 predavateljev in predavateljic na koprski humanistični fakulteti, naj bi sedaj prejeli enega od kronskih dokazov razsipnosti na drugi strani. Račun kosila v vrednosti 160 evrov so prejeli od virov blizu računovodstva fakultete in univerze.

Kosilo v vrednosti povprečne študentske štipendije

“Fakulteta, kjer si dekanja lahko privošči kosila v vrednosti mesečne študentske štipendije, ne more biti v finančnih težavah in argumenti o racionalizaciji in varčevanju služijo vodstvu samo za metanje peska v oči vsem nam, ki si želimo le kvalitetne in kritične fakultete in univerze, kjer kritična misel ne bo preganjana, temveč cenjena,” so ogorčeno zapisali študentje v izjavi za javnost.

NR


Povej naprej:

 

Mnenja