Vaša uporabniška izkušnja bo izboljšana, če boste dovolili piškotke. - Poglejte podrobnosti
Istra - sreda, 23. april 2014

Tisoč parov smuči za Afganistan

Slovenska vojska bo 2. maja v Afganistan odpeljala več kot 1000 dobro ohranjenih in uporabnih parov smuči in palic, približno 400 parov pancerjev, zimska oblačila in obutev ter nekaj sani. Zbrali so jih v mesec dni dolgi akciji, ki jo je v Sloveniji organiziral zavod Krog iz Kopra.

Istra - sreda, 23. april 2014

Gozd ni kanta za smeti!

Ob dnevu Zemlje so lovci LD Rižana organizirali že 15. tradicionalno čistilno akcijo pod imenom Gozd ni kanta za smeti. Čeprav je akcija v soboto pritegnila več udeležencev kot v preteklih letih, so pobrali manj odpadkov, kar dokazuje, da so ljudje bolj osveščeni in odgovorni do narave.

Istra - sreda, 23. april 2014

Sklad glede objektov strožji od občine

V izolskem kulturnem domu bo danes ob 17. uri javna obravnava predloga spremenjenega odloka o prostorskih ureditvenih pogojih (PUP) za podeželje. Mnogi zakupniki izolskih kmetijskih zemljišč menijo, da je predlog dober.

Srednja Primorska - sreda, 23. april 2014

Subvencionirali bodo odlaganje azbestne kritine

Postojnski občani bodo od prvega januarja prihodnje leto zaprosili občino za sofinanciranje odstranjevanja azbestnih streh in drugih izdelkov iz azbesta.

Srednja Primorska - sreda, 23. april 2014

Širitve igrišča za golf ne bo

Golf igrišča v Lipici ne bodo širili. Tako odreja nov občinski prostorski načrt za Občino Sežana. Po zadnjih informacijah pa naj bi to dejavnost preselili z gospodarske družbe Lipica turizem pod javni zavod Kobilarna Lipica.

Goriška - sreda, 23. april 2014

Malo premočeni, a nič manj veseli

Planinska sekcija Kamnje je letos že 17. leto zapored priredila velikonočni pohod na Malo goro. Nič kaj obetavno deževno jutro je marsikaterega pohodnika odvrnilo od namena povzpeti se na planoto.

Goriška - sreda, 23. april 2014

Obnovili bodo še peti vodnjak

V občini Šempeter-Vrtojba nadaljujejo obnovo vodnjakov v projektu LivingFountains. Za približno 27.500 bo novo podobo dobil 40 metrov globok vodnjak iz 17. stoletja, ki stoji pri župnišču.

  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  » 
Zadnje novice: