• Tilen Artač
  Tilen Artač
  Foto: Pop Tv
 • Nika Zorjan
  Nika Zorjan
  Foto: Pop Tv
 • Mitja Šinkovec
  Mitja Šinkovec
  Foto: Pop Tv
 • Lea Sirk
  Lea Sirk
  Foto: Pop Tv
 • Luka Sešek
  Luka Sešek
  Foto: Pop Tv
 • Ljubica Špurej Jazbinšek
  Ljubica Špurej Jazbinšek
  Foto: Pop Tv
 • Marijan Novina
  Marijan Novina
  Foto: Pop Tv
 • Anina Trobec
  Anina Trobec
  Foto: Pop Tv
 • Klemen Mramor - Clemens
  Klemen Mramor - Clemens
  Foto: Pop Tv
 • Denis Avdić
  Denis Avdić
  Foto: Pop Tv

“Mafijski” žiranti in osmerica v četrti sezoni šova

četrtek, 14. september 2017, 13:56

Resničnostni šov Znan obraz ima svoj glas se s četrto sezono vrača na male ekrane. Kot običajno: ob nedeljskih večerih na naši najstarejši komercialni televiziji. NNova sezona ne prinaša velikih presenečenj, saj ostaja takoimenovana strokovna žirija - igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak - v isti postavi kot v zadnji sezoni, voditeljske niti pa bo tudi tokrat držal v rokah Denis Avdić.

Za letošnjo sezono pa omenjena žirija napoveduje: “V tej sezoni bomo še posebej strogi, da upravičimo naš sloves mafijskih žirantov. Šalo na stran. Znan obraz ima svoj glas je zagotovo eden izmed šovov, v katerega nastopajoči vložijo največ truda, da prepričajo z nastopom, igro in imitacijo. Pustili se bomo presenetiti vsem talentom, ki jih ni malo in verjamemo, da bodo nedelje znova obarvane v čisto zabavo.”

Televizijski gledalci bodo v četrti sezoni lahko spremljali odlične vokalne nastope in neverjetne preobrazbe osmih nastopajočih, ki so se vse poletje pripravljali tudi na najbolj drzne izzive. V posamezni nedeljski noči bodo, skozi trajanje enega izmed najbolj priljubljenih šovov pri nas, prevzeli nove identitete tako domačih kot tujih glasbenih ikon.

In kdo je osmerica izbranih? Nika Zorjan - Prekmurka, po izobrazbi učiteljica, ki vso svojo energijo usmerja v glasbeno ustvarjanje; Anina Trobec - glasbenica, ki je študirala na Goldsmithss University of London, kjer je nato še sedem let živela in ustvarjala; Lea Sirk - slovenska pevka zabavne glasbe je študirala flavto na Glasbenem konservatoriju v Ženevi. Vrsto let je pela kot spremljevalna vokalistka; Ljubica Špurej Jazbinšek - energična voditeljica, novinarka in pevka velja za enega izmed bolj priljubljenih obrazov na narodno-zabavni sceni; Marijan Novina - na domači glasbeni sceni ustvarja že več kot 30 let, izdal je že prek 70 svojih pesmi in požel številna priznanja na slovenskih in mednarodnih festivalih; Klemen Mramor - Clemens - priljubljeni sinhronizator, pevec in tudi mojster v pripravljanju kulinaričnih specialitet; Luka Sešek - pevec pop glasbe in igralec, ki se odlično znajde v muzikalih in Mitja Šinkovec - izvrsten vokalist, pevec in glasbenik različnih zvrsti; od jazza, popa, rocka do narodno-zabavne glasbe.

Spomnimo, da si je v tretji sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas zmagovalno lovoriko nadel Tilen Artač, ki bo v novi sezoni oddaje sodeloval pri pripravi nastopajočih na imitacije. V dvanajstih tednih se je v minuli sezoni odvilo več kot 95 preobrazb, skrbna in izjemna ekipa, ki skrbi za neverjetne preobrazbe, je porabila kar nekaj več kot sto kilogramov različnega materiala za pripravo odličnih preobrazb, ki so si jih nadeli nastopajoči.

Tudi v sezoni, ki je pred vrati, ne bo prav nič drugače. Ustvarjalci oddaje Znan obraz ima svoj glas napovedujejo eno izmed bolj barvitih, iskrivih in energičnih izvedb, ki bo krojila zabavne nedeljske večere.ZK


Povej naprej:

 
Mnenja