Prehranski pomen sirov
Sobota
17. 12. 2017, 06.01
, posodobljeno: 10. 01. 2018, 16.45
O sirih pišem s posebnim veseljem. Imam jih rada, toda moj mož je pravi sirofil in jih jé vseprek in v vseh kombinacijah, včasih kot podlago za salamo ali marmelado, včasih nad tem, s solato in brez nje ... Pa kaj bi naštevala!
Sir vseh vrst, kravji, ovčji in kozji, je idealno dopolnilo rastlinskim živilom. Kakovost mleka in postopek izdelave določata kakovost in hranilno vrednost ...
Si želite prebrati celoten članek?
|
Za VELIKONOČNE praznike vam ob nakupu dnevnega paketa z SMS plačilom za samo 1,99 €, podarimo 7-dnevni spletni dostop, ki sicer znaša 13,93 €.
|
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop
1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob.
Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.