Okusi Vipavske tudi s štajerskim pridihom

Tradicionalni Okusi Vipavske, ki jih v začetku maja pripravlja razvojna agencija ROD iz Ajdovščine, so na Zemono v lepem vremenu v dveh dneh privabili zelo veliko obiskovalcev.

 Foto: Sašo Dravinec
Foto: Sašo Dravinec

ZEMONO > Ob pokušini vin in vse več drugih pridelkih iz Vipavske doline je bil zlasti ponedeljek gastronomsko obarvan z vrhunskim, štiriročno pripravljenim kosilom Tomaža Kavčiča in njegovega italijanskega gosta Nina di Costanze ter kulinaričnim spajanjem hrane številnih restavracij z vinom in delavnice z mesninami Jordana Cigoja iz Črnič. Tako v vinskem kot v trškem delu pa se je na Zemonu predstavilo kar nekaj gostov, letos so medse povabili Štajerce. S svojimi vini so se predstavili tudi Tjaša in Gregor Mikuž (levo in desno) iz Radizela ter Andreja Međimurec in Matjaž Frešer z Ritoznoja.


Najbolj brano