Naj bo dež ali sonce, čas je za žar, ne za lonce

Sodi radenska v maso za čevapčiče? So boljši mešani s svinjino ali ovčetino? Mariniramo meso za ražnjiče ali ga s tem pokvarimo? Zalivamo meso na žaru s pivom ali ne? Kaj ko bi enkrat namesto čevapčičev in pleskavic spekli kaj eksotičnega? Je boljši plinski žar ali tisti na oglje? To je samo nekaj ...

Čevapčiče pečemo sedem, največ osem minut, pravijo mojstri. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Čevapčiče pečemo sedem, največ osem minut, pravijo mojstri. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

Za peko na žaru ni treba obvladati zahtevnih kuharskih veščin. Le nekaj osnov je treba osvojiti. A učenje pri mojstrih je vendarle zlata vredno. Nekaj ...

Si želite prebrati celoten članek?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

  • Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.
  • Najbolj brano