Jesen, čas za kraško kuhinjo
Sobota
16. 10. 2016, 06.00
, posodobljeno: 03. 11. 2017, 13.53
Jesen je tisti letni čas, ko se gostinci na Krasu posvetijo pripravi posebnih menijev za obiskovalce. Na slovenski strani letos praznujejo dve desetletji Meseca kraške kuhinje, na italijanski strani pa petnajst let Okusov Krasa. Namen pa je povsod enaki: povezovanje in skupna promocija kraške kulinarike....
Mesec kraške kuhinje letos v ospredje postavlja divjačino in rdeče penine. Aleksandro Pelicon iz Turistične kmetije Ostrouška Pelicon in predsednico ...
Si želite prebrati celoten članek?
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop
1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob.
Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.