Dobrote s prepiha

“Krvavice, pečenice, bela polenta, tenstano zelje, tenstana repa, mesene klobase, ki se par dni družijo z dimom, jetrca, kožnate klobase ... To je nekaj najbolj značilnih jedi, ki jih za koline pripravljamo na našem koncu,” med smehom gostov in vrvežem otrok, ki čakajo Miklavža, našteva Robert ...

Za “pečenice v živo” sta poskrbela (z leve) Lado Pavlin in  
Boris Požar, skrivnosti njunih receptov pa so  zanimale tudi 
gospodarja Kmetije Žgajnar s Studenca.
Za “pečenice v živo” sta poskrbela (z leve) Lado Pavlin in Boris Požar, skrivnosti njunih receptov pa so zanimale tudi gospodarja Kmetije Žgajnar s Studenca.  

Pri pripravi jedi so združili moči člani Društva za gostinstvo in turizem občin Postojna in Pivka, turistične kmetije in gostinci s pivškega in postojnskega ...

Si želite prebrati celoten članek?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
 
ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

  • Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.
  • Najbolj brano