V Zadru prijeli dvojico zaradi suma posilstva slovenske turistke

Zadrska policija je prijela in kazensko ovadila moška, stara 44 in 51 let, zaradi suma posilstva 34-letne slovenske turistke na izletniški ladji, ki je bila zasidrana v mestnem pristanišču, danes poročajo hrvaški mediji. Posilstvo naj bi se zgodilo v začetku tedna, 34-letnica pa je travmatično izkušnjo prijavila policiji na Reki.

Fotografija je simbolična. Foto: Wikipedia
Fotografija je simbolična. Foto: Wikipedia

ZAGREB > Zadrski kriminalisti preiskujejo dva moška zaradi suma kaznivega dejanja posilstva 34-letne slovenske državljanke, je danes potrdil tiskovni predstavnik zadrske policijske uprave Elis Žodan, navaja Novi list na svoji spletni strani.

Dodaja, da sta priprta in zaslišana osumljenca člana posadke izletniške ladje, ki je bila v času dogodka zasidrana v zadrskem pristanišču. Pred preiskovalnim sodnikom sta trdila, da je 34-letnica privolila v spolni odnos, potem ko sta jo povabila na ladjo.

Slovenka je v prijavi zatrdila, da sta jo člana posadke posilila, spoznala pa ju je nekaj dni pred dogodkom. Dvojico je ovadila policistom na Reki, ko se je vračala domov, je poročal lokalni novičarski portal zadarski.hr.

STA


Najbolj brano