Pet družinskih članov obtožili smrtonosnega izganjanja hudiča

Nemško tožilstvo je danes sporočilo, da so pet članov iste družine obtožili za domnevno izganjanje hudiča iz njihove sorodnice, ki se je končalo z njeno smrtjo. Nad 41-letno južnokorejsko žrtvijo so se obtoženi po navedbah tožilstva najmanj dve uri tako silovito znašali, da je za posledicami umrla.

Fotografija je simbolična. Foto: Maksimiljana Ipavec
Fotografija je simbolična. Foto: Maksimiljana Ipavec

FRANKFURT > Med obtoženimi so 16-letni sin umorjene ter njegov 15 let starejši bratranec, prav tako pa 44-letna sestrična žrtve ter njena sin in hči.

Vseh šest članov družine je bilo 5. decembra lani v hotelski sobi v Frankfurtu. Žrtev je v zgodnjih jutranjih urah začela nenadoma in iz neznanih razlogov udrihati okoli sebe, se pogovarjati sama s seboj, postajala pa je vse agresivnejša.

Zato se je njena družina odločila izvesti "izganjanje hudiča". Po navedbah tožilstva so svojci žrtev pritiskali ob tla. Držali so njene roke, ji stali na nogah, ob tem pa so ji pritiskali na prsni koš, rame in trebuh. 44-letna sestrična naj bi žrtev držala za vrat in ji večkrat v usta potisnila brisačo in kasneje tudi z blagom obdani obešalnik, da bi jo tako utišala. Zaradi hudega pritiska na prsni koš in vrat je žrtev umrla.

Vseh pet obtoženih je od incidenta v preiskovalnem priporu. Vsi naj bi bili kristjani z budističnimi in šamanističnimi vplivi.

STA


Najbolj brano