Avtobus Trst-Ljubljana-Dunaj

S 30. marcem bo vzpostavljena dnevna avtobusna povezava med Dunajem in Trstom. S hitro linijo prek Gradca, Maribora in Ljubljane bodo uporabniki preprosto, udobno in ugodno prispeli na cilj, so sporočili iz Avtobusne postaje Ljubljana.

S 30. marcem bo vzpostavljena dnevna avtobusna povezava med Dunajem (na fotografiji) in Trstom.  Foto: Wikipedia
S 30. marcem bo vzpostavljena dnevna avtobusna povezava med Dunajem (na fotografiji) in Trstom.  Foto: Wikipedia

LJUBLJANA > Odhod z dunajske mednarodne postaje Vienna International Busterminal bo vsak dan ob 8.50, prihod v Gradec je predviden ob 11.20, v Maribor ob 13.08, v Ljubljano ob 15.02 in na glavno avtobusno postajo v Trstu ob 16.41.

V nasprotni smeri bo avtobus iz Trsta krenil proti Dunaju ob 10.25, iz Ljubljane ob 12.04 in iz Maribora ob 14.43, prihod v Gradec pa je predviden ob 15.45 in na Dunaj ob 18.15.

Vozovnice je moč kupiti na ljubljanski avtobusni postaji, tudi tiste, ki so potrebne za nadaljevanje poti do dunajskega letališča ali Bratislave.

Poskrbljeno je tudi za povezave iz Gradca na graško letališče, in sicer z glavne železniške/avtobusne postaje v Gradcu, in prav tako naprej iz Trsta na tržaško letališče Ronchi z glavne avtobusne postaje v Trstu. Te vozovnice pa si potniki kupijo na kraju samem.

Avtobusna postaja Ljubljana pripravlja tudi odprtje novih poti, in sicer dvakrat dnevno proti Reki ter ugodnejše povezave do nekaterih krajev ob Jadranu.

STA


Najbolj brano