Moški se je papežu opravičil, ker mu je odložil slušalko

Italijan, ki je dvakrat odložil telefonsko slušalko, ko ga je klical papež Frančišek, ker je mislil, da se nekdo šali na njegov račun, se je papežu osebno opravičil za svojo napako, je danes poročal vatikanski časnik l'Osservatore Romano.

Papež Frančišek, ki pogosto naveže stik z neznanci, ki mu 
pišejo ali je slišal o njihovih težavah, je v ponedeljek poklical 
Franca Rabuffija, da bi ga potolažil, ker je bolan.
Papež Frančišek, ki pogosto naveže stik z neznanci, ki mu pišejo ali je slišal o njihovih težavah, je v ponedeljek poklical Franca Rabuffija, da bi ga potolažil, ker je bolan. 

VATIKAN > Papež Frančišek, ki pogosto naveže stik z neznanci, ki mu pišejo ali je slišal o njihovih težavah, je v ponedeljek poklical Franca Rabuffija, da bi ga potolažil, ker je bolan.

Rabuffi pa je dvakrat odložil slušalko, saj je mislil, da gre za potegavščino, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Potem ko je Frančišek poklical še tretjič, ga je Rabuffi končno vzel resno. “Bil sem brez besed, a Frančišek je dejal, da je bila zadeva smešna,” je dejal Rabuffi.

Italijan se je skupaj s soprogo v sredo pojavil pred papežem ob splošni avdienci v Vatikanu in se mu osebno opravičil za svojo zmoto.

STA


Najbolj brano