Jelinčič na desničarskem shodu v Gorici?

Sprevoda proti sprejemanju migrantov, ki ga bodo desničarske stranke priredile 31. oktobra v Gorici, naj bi se udeležil tudi Zmago Jelinčič Plemeniti, poroča Primorski dnevnik.

Sprevoda proti sprejemanju migrantov, ki ga bodo desničarske stranke priredile 31. oktobra v Gorici, naj bi se 
udeležil tudi Zmago Jelinčič Plemeniti. Foto: STA
Sprevoda proti sprejemanju migrantov, ki ga bodo desničarske stranke priredile 31. oktobra v Gorici, naj bi se udeležil tudi Zmago Jelinčič Plemeniti. Foto: STA

GORICA > Udeležbo nekdanjega slovenskega poslanca in predsednika Slovenske nacionalne stranke napoveduje Stefano Salmè, državni tajnik stranke Fiamma Nazionale, ki prireja desničarski shod skupaj s stranko Forza Nuova. Vest je Salmè objavil na facebook strani Corteo a Gorizia. Soluzione ungherese al problema dei profughi (Sprevod v Gorici. Madžarska rešitev problema beguncev).

Da bo Jelinčič med člani delegacije Zveze evropskih nacionalnih gibanj, ki se bodo udeležili že tretjega desničarskega shoda v Gorici v šestih mesecih, so popoldne v tiskovnem sporočilu potrdili tudi krajevni predstavnik istrske Fiamma nazionale. V Gorico naj bi prišla tudi evropski poslanec ksenofobne madžarske stranke Jobbik Bela Kovacs in generalni tajnik Zveze evropskih nacionalnih gibanj Valerio Cignetti. Sprevod se bo začel ob 15.30 pri Rdeči hiši, še dodaja Primorski dnevnik.

Spletno uredništvo


Najbolj brano