Italijanski študent izginil v Kairu, ko se je odpravljal na praznovanje rojstnega dne

Izginotje italijanskega študenta Giulia Regenija, za katerim se je 25. januarja v Kairu izgubila vsaka sled, raziskujejo tudi egiptovske protiteroristične enote, obenem pa italijanska tiskovna agencija Ansa omenja, da za izginotje “niso izključeni osebni vzroki”. Egipčanske oblasti so sporočile, da Regeni ni med aretiranimi osebami v političnih manifestacijah, ki so potekale na dan njegovega izginotja, poroča Il Piccolo.

Izginotje italijanskega študenta Giulia Regenija, za katerim se 
je 25. januarja v Kairu izgubila vsaka sled, raziskujejo 
egiptovske  protiteroristične enote, obenem pa italijanska 
tiskovna agencija Ansa omenja, da za izginotje  “niso izključeni osebni vzroki”.  Foto: Facebook/Giulio Regeni
Izginotje italijanskega študenta Giulia Regenija, za katerim se je 25. januarja v Kairu izgubila vsaka sled, raziskujejo egiptovske protiteroristične enote, obenem pa italijanska tiskovna agencija Ansa omenja, da za izginotje “niso izključeni osebni vzroki”.  Foto: Facebook/Giulio Regeni

TRST > Egiptovske oblasti so sporočile, da vsi njihovi organi iščejo Giulia Regenija. Ta je izginil, ko se je odpravljal na praznovanje rojstnega dne. Včeraj ga je začel iskati tudi egiptovski protiteroristični oddelek. Po podatkih italijanske tiskovne agencije Ansa je neka visoka egiptovska diplomatka dejala, da bi lahko bili vzrok za izginotje “osebni motivi”. Starši Regenija, ki je kot dijak obiskoval tržaški licej, so sicer v Egiptu in čakajo na novice, poroča Il Piccolo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano