De Niro bi Trumpu z veseljem “eno primazal”

Slavni ameriški igralec Robert De Niro očitno ne spada med privržence ameriškega republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa. Na video posnetku, ki je namenjen spodbujanju h glasovanju na volitvah, med drugim odkrito pove, da bi Trumpu z veseljem "eno primazal".

"Menim, da je Trump tako očitno neumen. Je zguba, pes, 
svinja, goljuf, notorični lažnivec in ščene, ki ne ve, o čem 
govori. Ne dela svojih domačih nalog, vseeno mu je za vse," 
je dejal Robert de Niro. Foto: Adrien Veczan
"Menim, da je Trump tako očitno neumen. Je zguba, pes, svinja, goljuf, notorični lažnivec in ščene, ki ne ve, o čem govori. Ne dela svojih domačih nalog, vseeno mu je za vse," je dejal Robert de Niro. Foto: Adrien Veczan

WASHINGTON > Produkcijska hiša Anonymous Content je pred volitvami v ZDA znanim ameriškim osebnostim postavila vprašanje, kaj se jim zdi pomembno. De Niro je bil pri odgovoru neposreden: "Menim, da je Trump tako očitno neumen. Je zguba, pes, svinja, goljuf, notorični lažnivec in ščene, ki ne ve, o čem govori. Ne dela svojih domačih nalog, vseeno mu je za vse."

De Niro prav tako meni, da Trump ne plačuje davkov ter da je "idiot" in človek, ki misli, da se lahko igra z družbo. Po njegovih besedah ga je najbolje opisal nekdanji ameriški zunanji minister Colin Powell, ki je Trumpa označil za "nacionalno katastrofo".

"Tako zelo me razbesni, da je ta država prišla do točke, da je ta idiot, ta butec prišel do tod, kjer je," je bil jezen slavni igralec.

Med drugim je še dodal, da ga zelo skrbi možnost, da gre država z nekom, kot je Trump, v napačno smer.

STA


Najbolj brano