Ameriški radijski voditelj prepričan, da nekdo omamlja Trumpa

Konservativni radijski voditelj Alex Jones, ki sicer odločno podpira predsednika ZDA, je sprožil teorijo zarote, da nekdo počasi omamlja Donalda Trumpa s pomirjevali, zaradi česar se zdi, da je vsak dan proti večeru počasne pameti. Jones trdi, da ima zanesljive informacije od visokih virov.

Konservativni radijski voditelj Alex Jones, ki sicer odločno 
podpira predsednika ZDA, je sprožil teorijo zarote, da nekdo 
počasi omamlja Donalda Trumpa s pomirjevali, zaradi česar 
se zdi, da je vsak dan proti večeru počasne pameti. Foto: STA
Konservativni radijski voditelj Alex Jones, ki sicer odločno podpira predsednika ZDA, je sprožil teorijo zarote, da nekdo počasi omamlja Donalda Trumpa s pomirjevali, zaradi česar se zdi, da je vsak dan proti večeru počasne pameti. Foto: STA

NEW YORK > Jones ima radijski program InfoWars, na katerem napleta vse mogoče, večinoma rasistične ideje, tokrat pa je prekosil samega sebe in kot ponavadi brez vsakega dokaza. Jones trdi, da želi struktura moči v ZDA predsednika, ki bo lutka, in zato Trumpa, ki se temu upira, vsak dan malce omamijo, da proti večeru ni več sposoben normalne komunikacije. Zaradi tega je Trumpu priporočil, naj si da testirati kri pri zdravniku, ki mu zaupa.

Donald Trump je star 71 let in za njegovo domnevno večerno utrujenost je tako kot pri vrstnikih najverjetneje kriva utrujenost. Doslej so Trumpovo domnevno duševno omejenost napadali predvsem z leve in med njimi je domneva, da kaže znamenja tako imenovanega sončnega zatona, to je simptomov zmedenosti v večernih urah, kar naj bi bila posledica tega, da ima njegova družina zgodovino Alzheimerjeve bolezni.

Ameriški vrhovni sodnik Anthony Kennedy je v ponedeljek začasno zamrznil odločitev zveznega prizivnega sodišča iz San Francisca, ki je pretekli teden odpravilo prepoved vstopa v ZDA okrog 24.000 beguncem, ki imajo potrdila agencij zvezne vlade. Kennedy želi do torka videti pisne utemeljitve nasprotnikov prepovedi.

Jones pa pravi, da Trump ob šestih ali sedmih zvečer začne momljati zato, ker mu nekdo daje pomirjevala v ledeni čaj ali dietno kokakolo. Nekaj podobnega naj bi storili tudi s predsednikom Ronaldom Reaganom, ko so mu po poskusu atentata v bolnišnici dali mrzlo kri, ki mu je poškodovala možgane. Jones, ki ne skuša razložiti, kdo naj bi to počel, v bistvu trdi, da sta pokojni idol ameriških konservativcev, med katere šteje tudi sam, ter sedanji predsednik ZDA v bistvu duševno omejena.

STA


Najbolj brano